AUTOMATIEK DE TOREN

AUTOMATIEK DE TOREN Lekker en vers!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 427 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Automatiek de Toren. Meer weten? Ontdek meer

24 sep 2022 om 2:56 Hamburger was koud. De rest was goed
23 sep 2022 om 0:56 Super lekkere friet, goeie schnitzel alleen de champignonroomsaus is erg dun en er zit weinig smaak aan. Het eten was goed warm, gaan hier zeker vaker bestellen.
22 sep 2022 om 20:23 Eerst duurde het voor dat het eten kwam veeel lamger dan de beloofde tijd en vervolgens werd het drinken ook nog vergeten. Opgebeld en het zou gebracht worden dit duurt inmiddels ook al bijna 45 minuten. Erg jammer zijn beter gewend van jullie.
16 sep 2022 om 19:02 Top !
12 sep 2022 om 23:07 Eten was goed! Bezorgtijd vond ik vrij lang.
10 sep 2022 om 9:21 Patat was heel lekker. Ook de vega bitterballen en mozzarella sticks zijn echte aanraders. Eten was nog warm toen het bezorgd werd. Bezorging zal wel lang geduurd hebben ivm drukte.
3 sep 2022 om 11:41 Wou via eigen site bestellen maar door Google alsnog beland bij thuisbezorgd.nl doordat zij mede recht hebben op de domeinnaam en hierdoor meer reclame kunnen maken en ook bij Google search vaker en eerder omhoog te komen. Drukken op het web icoon
1 sep 2022 om 19:37 Lekker knapperig gebakken friet en lekkere pinda saus. Er was iets vergeten bij de bestelling. Dit is heel netjes afgehandeld. Het werd na een telefoontje snel nageleverd + 2 blikjes Fanta. Wij bestellen hier zeker weer!
30 aug 2022 om 9:39 Bij het kindermenu helaas de frikandel vergeten maar verder was het eten goed
28 aug 2022 om 0:47 Ik ben wel beter en netter van jullie gewend, ik had alleen verkeerde kroketje gekregen. Maar dat geeft verder niks. Wat me wel op viel was dat jullie frituurvet aan vervanging toe is.
23 aug 2022 om 15:43 Lekkerste friet van Hengelo!
23 aug 2022 om 1:26 Duurde erg lang, zeker aangezien het om half 10 besteld was, duidelijk buiten de spits. Friet was erg lekker, rest viel wat tegen, maar het eten was over het algemeen goed. Bezorgen duurde gewoon erg lang